søndag 25. april 2010

Fra det ene til det andre


Lørdag morgen,ble jeg,trøtt og kje etter gårsdagens tiurleik,vekket av at en kamerat som ringte og lurte på om jeg ville være med på orrhaneleik.Svaret var selvfølgelig ja!

Dro ut kvelden før,satte opp telt og tilbrakte natta foran bålet, ca.1 km fra leiken.
Etter atskillige fiske/jakthistorier,og enda flere kopper kaffe,satte vi kursen mot "kamuflasjen" i to-tida.Pga.måneskinnet gikk det nokså greit å komme seg over myra,men etter det ble det verre.Å sitte tre stykker i ei kasse på to kvadrat,der gulvet er halvveis dekket av vann i mange timer,uten noen stoler eller underlag,er ikke akkurat noen drøm.

Orrhanene begynte å spille i fire-tida,lenge før fotoforholdene var til stede.Etter tre kvarters spill,lettet plutselig hele skokken og forsvant.Vi ble sittende igjen,trøtte,kalde og sure.Like før vi skulle gi opp,etter tre timers venting uten noe action, kom heldigvis orrhanene tilbake og spilte litt.Holdet var drøyt langt,men ett par vettuge bilder ble det da!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei!
Setter veldig stor pris på kommentarer på innleggene,og spesielt konstruktiv kritikk på bildene mine.Alltid inspirerende å vite hva en har gjort riktig,og hva man kan gjøre bedre eller annerledesneste gang.Takk på forhånd!