fredag 1. januar 2010

Nyanskaffelser

Har nå,etter iherdig sparing bestilt meg to nye objektiver,Canon EF 300mm f/4L IS USM og Canon EF 100 f/2,8 USM makro.Dette er to meget forskjellige linser,med forskjellige bruksområder,som jeg ser fram til å prøve.

Har akkurat solgt mitt Sigma 150-500mm objektiv for å få rå til 300mmeter`n.Jeg bestemte meg for dette motivet fordi jeg har veldig lyst til å se hva 5d MkII kan yte med et objektiv med fast brennevidde når det kommer til skarphet.Dette objektivet er selvfølgelig ikke noen 300mm f/2,8,men har sett på bilder som er tatt med det, og må si jeg er imponert.



I tillegg til Canon 300mm f/4,bestemte jeg meg også for å investere i et makro-objektiv.Leste om Canon 100mm f/2,8 USM og så at det hadde fått særs gode kritikker av både eksperter og brukere.Har alltid vært facinert av makrofotografering og får nå endelig anledning til å prøve selv.Det skal bli spennende å tre inn i "makroens verden".



Legger også ved et bilde som jeg tok ute i hagen i dag.Ikke akkurat noe blinkskudd, men det får ikke hjelpes.

2 kommentarer:

  1. Härlig känsla. Lycka till med nya gluggen ...

    /Mats

    SvarSlett
  2. Takk takk.
    Det er en flott følelse ja!
    Har fått testet begge objektivene nå,og må si at det ser lovende ut.
    Mvh.Halvor

    SvarSlett

Hei!
Setter veldig stor pris på kommentarer på innleggene,og spesielt konstruktiv kritikk på bildene mine.Alltid inspirerende å vite hva en har gjort riktig,og hva man kan gjøre bedre eller annerledesneste gang.Takk på forhånd!