onsdag 20. januar 2010

Svart på hvitt

Selv om det ikke blir mye fotografering om dagen,gir de mørke og lange kveldene god tid til å gå gjennom og redigere bilder i arkivet.Jeg legger nå ut noen bilder som jeg før ikke har synes at har vært noe bra,og aldri lagt noe spesielt merke til.Har forsøkt flere ulike måter å redigere dem på for å gjøre dem mer spennende,og det viser seg at flere av dem gjør seg brukbart bra i svart/hvitt( i alle fall etter min mening).
Hva synes du?

PS.Håper på bedre vær snart,slik at jeg kan få kommet meg ut og kanskje få lagt ut noen litt nyere bilder her.


"Furu i Femundsmarka"


"Tiurspill"


"Strå"


"Take-off"


"Traner"

4 kommentarer:

 1. Spennende saker du driver med. Du kommer så langt som du vil med et slikt talent og en sånn iver. Det vises at du er mye ute, og det er mye fint å se her på bloggen din.

  SvarSlett
 2. Takk for veldig hyggelig kommentar:)
  Jeg er nok mye ute ja,men blir uansett for lite.Ville gjerne hatt mer tid til å være ute,men hvem vil ikke det;)

  SvarSlett
 3. Hei. Du har mange fine bilder på bloggen din. Jeg er imponert over at du som 16-åring har kommet så langt allerede.

  PS: Jeg ser du bor i Elverum. Er du medlem av Biofoto? Vi vil gjerne ha flere gode naturfotografer med på våre møter i Biofoto Indre Østland.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Takk for hyggelig tilbakemelding også her:)
  Er dessverre ikke medlem av biofoto,men har veldig lyst til å melde meg inn,så det spørs nok om jeg ikke blir medlem i løpet av ganske kort tid.

  SvarSlett

Hei!
Setter veldig stor pris på kommentarer på innleggene,og spesielt konstruktiv kritikk på bildene mine.Alltid inspirerende å vite hva en har gjort riktig,og hva man kan gjøre bedre eller annerledesneste gang.Takk på forhånd!